Objave za medije

Natrag na Objave za medije

NIVEA priče i radionice za djecu u izvedbi Laboratorija zabave u Avenue mallu

Zagreb, 01. travnja 2015. - U subotu 11. i 18. travnja, NIVEA i popularni studio za igru, zabavu i smijeh, Laboratorij zabave, u Avenue mallu organiziraju interaktivne predstave i kreativne radionice za djecu inspirirane maštovitim NIVEA pričama o avanturama malenog dječaka Luke i simpatične djevojčice Mije te njihovih vjernih suputnika igračke Zeca i nestašne Vile. Predstave su otvorenog tipa i svi zainteresirani mogu doći i uživati u programu.

Posebno za ovu prigodu, Laboratorij zabave će kroz popularnu metodu storytellinga predstaviti avanture glavnih likova NIVEA priča i potaknuti djecu na kreativno razmišljanje i aktivno uključenje u predstavu. Uslijedit će kreativne radionice na kojima će djeca izrađivati likove i rekvizite iz NIVEA priča koje će moći ponijeti kući i sa svojim roditeljima u toplini obiteljskog doma iznova proživjeti zgode glavnih likova.

NIVEA priče posebno su osmišljene za limitirano izdanje legendarne plave NIVEA kreme. Autor priča dječji pisac Udo Weigelt na poseban je način kombinirao edukativne bajke s uzbudljivim avanturama Luke i Mije, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

Raspored predstava "Nivea priče"" i radionica u Avenue mallu:

Subota 11.04. 10-11 sati i 16-17 sati

Subota 18.04. 10-11 sati i 16-17 sati

Sve NIVEA priče i zanimljiv popratni interaktivni sadržaj dostupan je i na www.nivea.hr/price.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!