O nama

Nismo jedini, ali smo jedinstveni... stručni... brzi... točni...


Osobni pristup

Svaki klijent ima svoju kontakt osobu u Press clippingu koja mu stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana uz clipping, zaprima narudžbe, informira o novim proizvodima itd.

Real Time dostava

Objave vam dostavljamo preko elektronske pošte i/ili web modula eClip. Na raspolaganju vam je i opcija dostave pojedinačnih objava, što znači da ćete objavu primiti na mail odmah po njenoj obradi.

OCR

Svi članci su opremljeni OCR tekstom. Označite tekst na skenu te ga jednostavno kopirajte i zalijepite u neki vaš dokument.

Podcrtavanje ključnih riječi

Ključne riječi u člancima / prilozima su vam podcrtane, što omogućuje brzi pregled same objave i uvid u njen sadržaj.

24 sata = non stop

Clipping izvješća za vas radimo u smjenama, redovno zaposleni i vanjski suradnici – ekipa od tridesetak ljudi iz različitih dijelova Hrvatske sudjeluje u izradi clippinga.

Različiti oblici i termini dostave

Na raspolaganju klijentima su različiti oblici clipping izvješća kao i različiti termini dostave.

Društvena odgovornost

Čuvamo okoliš:

Tvrtka smo koja kroz svoje djelovanje kontinuirano nastoji voditi brigu o sredini u kojoj djeluje. Osvješćivanje i ukazivanje na važnost očuvanja okoliša proces je koji je dugotrajan, ali za sve nas i naš planet neophodan i nužan.

Mišljenja smo da pojedinac doista ne može sam napraviti puno, ali je to ipak početak prenošenja pozitivnih i prihvatljivih navika u cilju očuvanja okoliša. Smatramo da na ovaj način pomažemo poboljšanju životnih navika naših zaposlenika, a oni ih opet dijele sa svojim ukućanima i prijateljima. Krug se tako otvara i postaje sve veći i sve nas je više. Zemlja naš jedini dom.

Malim djelima možemo početi nešto novo i pozitivno te se barem malo pokušati odužiti za pogreške koje su već napravljene.

Djelujemo čineći male korake: recikliramo (stare novine i papir doniramo onima kojima je to potrebno, tako da stari papir mogu prodati); recikliramo staru uredsku opremu (elektronički otpad); printamo obostrano tako da je papir maksimalno iskorišten; gasimo svjetla kada ih ne trebamo.

Pomažemo našoj zajednici:

Tijekom godina djelovanja dali smo i dajemo potporu organizacijama i projektima koji djeluju pomažući našim sugrađanima i sugrađankama koji imaju dodatne potrebe kako bi mogli ostvariti normalan svakodnevni život. Sudjelujemo i u drugim projektima važnim za razvoj zajednice i društva u cjelini. Naši su dragi prijatelji: Hrabri telefon, Bokci, Crveni nosovi i drugi..


Tko smo?

Ove godine naša agencija Press clipping obilježava 15 godina uspješnog rada u Hrvatskoj. U tih 15 godina, naš put bio je i trnovit, protkan raznim preprekama i izazovima, ali koje smo uvijek uspješno svladavali i svaki uspješno realiziran izazov uvijek je bio i najveća nagrada i poticaj daljnjem razvoju i radu.Kontinuiran razvoj u svim segmentima poslovanja, a u skladu s potrebama i zahtjevima naših korisnika, te praćenja svjetskih trendova uvijek je naša praksa i naša formula za uspjeh. Ponosni smo na našu prepoznatljivost na području praćenja i analiza medija, kako u Hrvatskoj, tako i regiji i u svijetu. I ove godine, već treću godinu zaredom dobitnici smo AAA ceritifkata bonitetne izvrsnosti, koji nam osobito u ovo doba krize i recesije daje uvijek novi poticaj i dodatnu potvrdu da smo cijelo vrijeme na dobrom putu. Daje nam potvrdu pouzdanog i vjernog partnera.


Upoznajte ekipu