Press Clipping

Najave događanja

Listopad 2019

Focus konferencija

Međunarodna konferencija FOCUS o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama predstavlja platformu za povezivanje, razmjenu znanja i iskustva te definiranje smjernica novih komunikacijskih procesa.

In Store FMCG Summit

Peti po redu FMCG Retail Summit Zagreb, koji će biti održan 22. listopada u Plaza Event Centru, sudionicima će ponuditi analizu stanja i potencijala domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, kao i analizu dolazećih trendova iz središnje Europe te pregled modela poslovanja na globalnoj razini.

Studeni 2019

Best Stay

Best Stay je mjesto gdje stručnjaci dolaze kako bi razmjenili iskustva i ideje, upoznali nove poslovne partnere i naučili što je potrebno kako bi (p)ostali najbolji u svom poslu. Budite dio Best Stay zajednice i upoznajte kolege iz cijele Europe koji na event dolaze kako bi stvarali pozitivne promjene u industriji.

11. susret gradonačelnika i poduzetnika

Šibenik, Amadria park Susret gradonačelnika i poduzetnika ukazuje na potrebu aktivne uloge gradova i tijela lokalne samouprave u poticanju poduzetničke djelatnosti. Nužno je osvijestiti potrebu i mogućnost da gradovi generiraju poslovnu aktivnost koja će doprinijeti održivom razvoju.

Prosinac 2019

Žene u biznisu 2019.

Zagreb; Liderova konferencija Žene u biznisu okuplja i povezuje poslovne žene, vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija Hrvatske, regije i šire. Želja nam je istaknuti uspješna iskustva i povezati poslovne žene, motivirati ih na nove pothvate te ujedno potaknuti inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima. Susret obilježava i predstavljanje tradicionalne Liderove godišnje liste 300 najmoćnijih žena.