Pravne napomene

Pravne napomene

Na internetskim stranicama predstavljamo važne informacije o tvrci PRESS CLIPPING D.O.O., njenom poslovanju i uslugama. Molimo Vas detaljno pročitajte ovu napomenu koja se odnosi na svakoga tko posjećuje ovu internetsku stranicu. Korištenjem internetske stranice www.pressclip.hr, korisnik potvrđuje da je prihvatio ovdje opisane uvjete i da se s njima slaže.

Pravna napomena internetske stranice www.pressclip.hr

 • Sva prava su pridržana. Napomena se odnosi na početnu stranicu i sve podstranice na www.pressclip.hr.
 • Sve informacije i sadržaj (pisani i slikovni), na stranici www.pressclip.hr su u zakonski dozvoljenom okviru i predmet su autorske zaštite, ali i drugih oblika zaštite intelektualnog vlasništva tvrtke Press clipping d.o.o.
 • Sadržaj na stranicama www.pressclip.hr može se koristiti isključivo za osobnu odnosno nekomercijalnu svrhu. Svaki drugi oblik korištenja sadržaja navedene internetske stranice kao i korištenje u komercijalne svrhe je zabranjeno.

Ograničenje korištenja informacija i sadržaja
 • Sve informacije i sadržaji (pisani i slikovni), objavljeni na internetskoj stranici www.pressclip.hr/pr-news.php mogu se reproducirati u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati sva navedena upozorenja o autorskim i drugim pravima.
 • Informacije i sadržaj internetskih stranica, ne smije se prepisivati, umnažati ili distribuirati na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja tvrtke Press clipping d.o.o. Za svaku reprodukciju u primjeru sadržaja internetskih stranica mora biti korišten znak Press clipping d.o.o., u skladu s grafičkim pravilima – sva prava su pridržana.
 • Ovu pravnu napomenu tvrtka Press clipping d.o.o., može promijeniti, a za korisnike je obvezujuća u promijenjenom obliku. Stoga, preporučujemo da promjene provjerite na internetskoj stranici www.pressclip.hr. Korištenjem stranice potvrdili ste da se slažete i prihvaćate sva pravila korištenja.
 • Korištenje internetske stranice www.pressclip.hr protivno navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji internetsku stranicu koristi na način koji je u suprotnosti s navedenim pravilima, u cijelosti je kazneno i materijalno odgovoran..

Odricanje od odgovornosti
 • Sve informacije i sadržaji nawww.pressclip.hr informativne su naravi. Tvrtka Press clipping d.o.o. trudi se osigurati ispravne, potpune i ažurne podatke na internetskoj straniciwww.pressclip.hr, ali ne jamči za njihovu točnost i cjelovitost i ne preuzima nikakvu odgovornost.
 • Korisnici koriste objavljene sadržaje na vlastitu odgovornost. Tvrtka Press clipping d.o.o., kao niti jedna pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala pri nastanku i izradi internetske stranice www.pressclip.hr , ili sudjeluje u nadogradnji stranica, ne snose nikakvu odgovornost za štetu koja bi eventualno nastala pristupom, korištenjem ili nemogućnošću korištenja informacija na toj internetskoj stranici, kao ni za greške ili nedostatke u njihovom sadržaju.
 • Tvrtka Press clipping d.o.o. stoga ne može biti odgovorna za štete (uključeno i one koje prouzroče virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili drugih aplikacija s kojima je moguće pristupiti internetskim stranicama www.pressclip.hr uslijed korisnikovog posjeta ili bilo koje druge uporabe.
 • Tvrtka Press clipping d.o.o. nije odgovorna za bilo koju vrstu štete koja bi mogla nastati korištenjem ili nemogućnosti korištenja internetske stranice www.pressclip.hr.
 • Tvrtka Press clipping d.o.o. pridržava prava promjene sadržaja internetske stranice www.pressclip.hr bilo kada, na bilo koji način bez obzira na razlog i bez prethodne obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.