Objave za medije

Natrag na Objave za medije

UČVRSTITE SVOJU KOŽU U POKRETU IZGLEDAJTE SJAJNO UZ JEDINSTVENE NIVEA Q10 HLAČICE ZA OBLIKOVANJE I UČVRŠĆIVANJE!

Zagreb, 26. ožujka 2015. - Buđenje iz zimskog sna može započeti - stiglo nam je proljeće! NIVEA se jedinstvenim inovativnim Q10 hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da vaše tijelo zablista u omiljenim lepršavim haljinicama i kratkim hlačicama koje ste jedva dočekali izvaditi iz ormara. Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije blagog pritiska" prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

NIVEA Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće. Za najbolje rezultate preporuča se minimalno nošenje hlačica 6 sati dnevno kroz razdoblje od 2 tjedna. Niti nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože. Uz njih nikad nije bilo lakše izgledati sjajno i njegovano, a možete ih pronaći ekskluzivno u prodavaonicama DM-a.

Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela. Hlačice su dizajnirane kako bi u harmoniji s kožom pružale optimalne rezultate.

""Ove udobne hlačice trenutačno oblikuju vaš trbuh, bedra i stražnjicu, dok istovremeno posebne mikrokapsule učvršćuju kožu. Prilikom svakog pokreta aktivni sastojci iz kapsula otpuštaju se direktno u vašu kožu te pružaju trenutačni učinak"", rekla je Julia Eckert, stručnjakinja iz odjela za istraživanje i razvoj u segmentu njege kože tvrtke Beiersdorf.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!