4. Međunarodni festival ružičastih vina 19. ožujka u Mimari!

Vijesti

Natrag na Vijesti

4. Međunarodni festival ružičastih vina 19. ožujka u Mimari!

Foto:

Udruga Women on Wine/WOW već četvrtu godinu za redom organizira Pink Day Zagreb, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 19. ožujka u prostoru Muzeja Mimara te će okupiti sve zajedno oko stotinu najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca, a u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Hrvatske i inozemstva. Pripremljena su brojna iznenađenja, edukativne radionice, susreti s vinarima i maslinarima te nagradna igra u suradnji s Porsche Inter Autom Hrvatska. Ove godine „pink“ ozračje će biti sjajnije nego ikada, stoga svakako rezervirajte 8. ožujka za humanitarno djelovanje i koncert, a 19. ožujka za Pink Day i sebi najdražu nijansu ružičaste boje.

Ø Kao i svake godine, festival već tradicionalno ima svoj humanitarni karakter, stoga će se na sam Dan žena, 8. ožujka, održati humanitarna akcija pod nazivom Pink Tuesday u prostoru vidikovca Zagreb 360° (Zagreb Eye), s početkom u 18 sati. Ove godine nositelj je humanitarna organizacija Dora sa svojom akcijom „Budi primjer“, koja obilježava već 25 godina djelovanja na području skrbi o djeci i mladima. Prikupljat će se donacije za financijsku potporu mladoj djevojci s izvanrednim akademskim uspjehom. Program vodi Ljiljana Vinković, a uveličat će ga nastupi sopranistice Antonele Malis te harfistice i solistice Marije Mlinar. Uz Udrugu WOW podršku akciji dale su Lions Klub „Zrinjevac“ i organizacija poslovnih žena Zonta klub Zagreb.

Ø Ove godine Pink Day donosi i nekoliko važnih novosti. Svakako je to B2B (Business-to-business) događanje koje će na taj dan, 19. ožujka od 12 do 13 sati, okupiti sve profesionalce koji se bave vinom, vlasnike restorana i sommeliere te vinske stručnjake iz medija.

Ø WOW i Pink Day ponosno objavljuju da su šesta organizacija u Hrvatskoj koja započinje suradnju s Viberom, jednom od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka širom svijeta te impresivnim rastom broja korisnika u Središnjoj i Istočnoj Europi. Iz Vibera poručuju: „Naša je težnja razvijati lokalna rješenja i strategije sadržaja koje će na hrvatskom tržištu obogatiti i suradnja s udrugom Women on Wine".

Ø Također, za sve posjetitelje Pink Day-a ove godine po prvi puta pripremamo i službeni afterparty u Sherry’s Wines & Bites, Ilica 73, jednom od najboljih wine barova u Hrvatskoj gdje se njeguje iskrena ljubav prema vinu, hrani, ali i ljudima. Zabava počinje 19. ožujka već od 19 sati i traje sve do 2 ujutro - uz live nastup banda iznenađenja. To je prilika da se nakon Pink Daya opustite, upoznate i izmijenite vinska iskustva s posjetiteljima i vinarima-izlagačima.

Ø Na konferenciji za medije koja će se održati 8. ožujka u Muzeju Mimara bit će otkrivena još jedna velika PINK novost. Svakako dođite. Pozivnica uskoro.

Generalni medijski sponzori festivala su T-portal i Jutarnji list

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!