Sandra Perković nova lokalna Pepsi Challenge ambasadorica

Vijesti

Natrag na Vijesti

Sandra Perković nova lokalna Pepsi Challenge ambasadorica

Foto:

Zagreb, 15. srpnja 2015. – Najbolja hrvatska atletičarka i svjetska rekorderka Sandra Perković nova je lokalna ambasadorica za Pepsi Hrvatska u okviru globalnog digitalnog pokreta Pepsi Challenge. U trećem, sportskom izazovu Sandra poziva sve zainteresirane da snime video uradak u kojem moraju pokazati što znaju s loptom i podijele ga putem Pepsi internetske pepsichallenge.hr ili Facebook stranice facebook.com/PepsiHrvatska. Sama Sandra odabrat će najkreativniji video koji će osvojiti posebnu Pepsi nagradu!

Nakon modnog izazova Aleksandre Dojčinović i glazbenog izazova Elle Dvornik, u sportski Pepsi izazov spremno je zakoračila i Sandra Perković, koja je nebrojeno puta pokazala sposobnost svladavanja prepreka i sklonost izazovima. Na snimanju za lokalnu kampanju otkrila je koji su njezini najveći sportski izazovi, tko joj je uzor, koja joj je medalja najdraža i što bi savjetovala svojim fanovima.

"Koncept Pepsi izazova uistinu me oduševio jer me u životu, između ostalog, prihvaćanje izazova dovelo i do statusa vrhunske sportašice. Živim sada, živim u ovom trenutku i ne opterećujem se previše oko toga što je bilo i što će biti," naglasila je Sandra. "U životu nema nesavladivih prepreka, samo se treba zbrojiti, pribrati misli i djelovati. Upravo zato pozivam sve fanove da prihvate izazov i izađu iz svoje sigurne zone, jer tko zna gdje ih to može odvesti."

Društvene mreže u ovoj kampanji nisu isključivo mehanizam odabira najboljih. Svako korištenje hashtaga #PepsiChallenge na Instagramu, Facebooku, YouTube-u i Twitteru ima humanitarnu notu. Naime, Pepsi u partnerstvu s organizacijom Litter

of Light za svaki hashtag donira jedan dolar za izgradnju isplativih sistema rasvjete koja pomaže ljudima u nerazvijenim dijelovima svijeta.

###

PepsiCo Hrvatska

Pepsi Cola je gazirano aromatizirano piće u vlasništvu PepsiCo. Inc. Na hrvatskom tržištu Pepsi je prisutan s tri okusa: Pepsi Cola, Pepsi Twist i Pepsi Light. Brend Pepsi namijenjen je potrošačima koji se usuđuju iskoristiti sve što im život pruža, na zabavan i neočekivani način, te nudi jedinstveno osvježenje uz potpuni kola okus. Badel 1862 lincencirani je zastupnik PepsiCo asortimana na hrvatskom tržištu. Više saznajte na: www.pepsiworld.com i www.pepsico.com.

Pepsi Global Challenge

S početkom u ožujku 2015. Pepsi Global Challenge najveća je digitalna inicijativa vođena sadržajem i društvenim mrežama s raznovrsnim globalnim i lokalnim izazovima kreiranim kako bi potaknuli potrošače diljem svijeta da svaki trenutak učine posebnim te da istinski "Žive sada". Kampanja se vodi putem Pepsi društvenih i digitalnih kanala i preko priznatih ambasadora koji potiču korisnike na prihvaćanje izazova i nevjerojatnih životnih iskustava i nagrada koje oni nose. Globalni izazovi u 2015. tiču se različitih područja popularne kulture - tehnologije, glazbe, sporta i dizajna.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!