Objave za medije

Natrag na Objave za medije

PIK kobasice – neizostavan dio adventa u Zagrebu

Advent ne može proći bez kobasica, a to potvrđuje i brojka od preko 300.000 komada PIK kobasica koje se prodaju u adventskom razdoblju, što pokazuje veliko zanimanje za mesnim delicijama koje se kriju unutar drvenih kućica. Zaliha ima dovoljno za sve koji žele uživati u PIK kobasicama, a možete izabrati između PIK Blagdanske kobasice, Domaće dimljene, Debrecinke, Kranjske, Beljske s komadićima slanine i sira, Ljute kobasice te klasičnog Hot Doga.

Saznali smo i koja je kobasica najprodavanija. Hrvati su prilično tradicionalan narod kad je u pitanju izbor kobasica pa tako PIK Debrecinka i Kranjska zauzimaju prvo mjesto. Podatak ne iznenađuje jer je Debrecinka specifična za ovo doba godine, a Kranjska kobasica najpopularnija kobasica u kategoriji kobasica za kuhanje i pečenje. Slijede ih novi proizvodi, PIK Blagdanska i Domaća dimljena kobasica, koje su posjetitelji odlično prihvatili.

Okusi i mirisi PIK kobasica već mame brojne posjetitelje do kućica koje se nalaze na atraktivnim lokacijama u samom centru Zagreba - Zrinjevac, Tomislavac, Trg bana Jelačića, Gajeva, Bogovićeva, Petrićeva te Cvjetni trg. Stoga, ne propustite posjetiti neku od lokacija i uživajte s obitelji i prijateljima u raznovrsnim okusima PIK kobasica te kuhanom vinu.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!