Objave za medije

Natrag na Objave za medije

Uz NIVEA Cellular Anti-Age liniju više nećete morati lagati o svojim godinama!

Zagreb, 2. studenog 2015. - Koža lica je ogledalo naših godina, zdravlja i životnih navika te baš poput nas, prolazi kroz proces starenja. Na temelju dugogodišnjeg povjerenja i povratnih informacija svojih korisnica NIVEA je kreirala Cellular Anti-Age liniju za učinkovitu borbu protiv starenja kože. Inovativna formula stimulira staničnu aktivnost i obnavljanje kože, povećava njezinu čvrstoću čineći ju elastičnom i mekom te vidljivo pomlađuje stanice kože iznutra.

Cellular Anti-Age linija namijenjena je ženama starijima od 40 godina, a sastoji se od dnevne i noćne kreme, kreme za njegu oko očiju te seruma s intenzivnim djelovanjem. Zahvaljujući kombinaciji učinkovitih aktivnih sastojaka ubrzava se prirodni proces regeneracije kože i smanjuju se bore - ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju.

"Nivea Cellular Anti-Age linija je sve što treba koži lica kako bi ona izgledala mlađe - stimulira regenerativne procese kože, čini ju mekom i elastičnom te joj daje svjež izgled. Linija je učinkovita i istovremeno njeguje i pomlađuje kožu, a zahvaljujući zaštitnom faktoru 15 štiti kožu od štetnog utjecaja sunca i preranog starenja"", rekao je o liniji dr. Sven Fey, voditelj razvoja proizvoda u Beiersdorfu.

Uz odgovarajuću njegu lica, uravnoteženu prehranu, dovoljno sna i redovito vježbanje moguće je spriječiti starenje kože te smanjiti vidljive znakove starenja. Iz bogate NIVEA Cellular Anti-Age linije, koja ove jeseni dolazi u osvježenoj, modernoj i praktičnoj ambalaži, odaberite najbolju kombinaciju za svoju kožu lica.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!