Objave za medije

Natrag na Objave za medije

HOKEJAŠ MEDVEŠČAKA CAL HEETER NA NASLOVNICI HIT MJESEČNIKA CRO LIFE

Jesenska sezona počinje atraktivnim događanjima na kontinentu. Hokejaš zagrebačkog KHL Medveščak Cal Heeter jedna je od glavnih uzdanica kluba koji zauzima prvo mjesto Zapadne divizije KHL lige. Golman Heeter krasi naslovnicu rujanskog izdanja hit besplatnog mjesečnika Cro LIFE čija je promocija održana na utakmici Medveščaka u Domu sportova.

“Iako ne bih baš rekao da sam nov u Zagrebu i Hrvatskoj, časopis će mi svakako dobro doći za upoznavanje novih stvari, a činjenica da je dvojezičan ga čini vrlo friendly i za igrače Medveščaka te za sve turiste koji su u posjetu Zagrebu i Hrvatskoj. Dobar je osjećaj biti na naslovnici časopisa koji promovira najbitnija događanja Hrvatske i Zagreba. Možda smo Medveščak i ja trenutno najveća atrakcija... haha... Poslat ću nekoliko primjeraka obitelji u Ameriku kako bi oni i njihovi prijatelji mogli vidjeti koliko ovdje ima interesantnih stvari!” – izjavio je Cal Heeter.

Cro LIFE dvojezični je besplatni mjesečnik koji nudi pregled događanja u Hrvatskoj na mjesečnoj bazi i to na jednom mjestu. Magazin namijenjen turistima i građanima Hrvatske predstavlja najbolje od nje, a iz broja u broj najavljuje zanimljivosti za koje možda nismo ni znali da postoje.

Magazin Cro LIFE početkom mjeseca dostupan je u vodećim hotelima, hostelima, uredima turističkih zajednica, noćnim klubovima, café barovima i restoranima. Online magazin dostupan je i na web adresi www.crolife.hr, dok se sva događanja mogu pratiti i na Facebook stranici.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!