Objave za medije

Natrag na Objave za medije

ODLIČNA REKLAMA ZA HRVATSKU! HIP HOP ZVIJEZDE SNIMILE VIDEO SPOT NA OTOKU PAGU

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festival 2015 udružili su snage te snimili spot za hit singl “Beautiful Life” čija se radnja odvija na otoku Pagu. Radi se o trenutno najvećem svjetskom hip hop hit singl “Beautiful Life”. Na samom početku video spota kroz telefonski razgovor Action Bronson-a I Statik Selektah-a, Bronson govori “ Im bout to eat some BBQ in my underwear”, “Lets just go to Croatia”. Zatim kreće video spot i natpis “Pag, Croatia” te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga. Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje video spota na različitim lokacija otoka Paga – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i otoku. Finalni kadrovi video spota “Beautiful Life” prikazani su sa Fresh Island Festivala kada su i premijerno izveli pjesmu na oduševljenje publike.

Očekuje se da će video spot pogledati i do 10 miliona ljudi iz čitavog svijeta što je odlična promocija za rvatsku I otoHrvatsku i otok Pag. Hrvatska turistička zajednica bi svakako trebala iskoristiti sam video spot za promociju otoka Paga, te pozvati sve mlade da posjete plažu Zrće i Fresh Island Festival naredne godine.

Video spot “Beautiful Life” na otoku Pagu snimao je poznati hip hop filmski režiser i fotograf Slick Jackson. Pjesma se nalazi na najnovijem albumu američke producentske ikone Statik Selektah pod imenom “Lucky 7”.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!