Objave za medije

Natrag na Objave za medije

CandyLipz ekskluzivno u Hrvatskoj - do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute i na potpuno prirodan način

U Zagrebu, 18. lipnja, 2015.CandyLipz svakodnevno koriste poklonici selfie fotografiranja ali i stručnjaci sa područja filma, televizije, reklama, modnih revija i snimanja. Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.

CandyLipz jeprvi svjetski uređaj za kućnu upotrebu kojiklinički dokazanopovećava volumen usana i koji jesiguran za uporabu. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više.

Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta, te ističe prirodno rumenilo usana. CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn (među najznačajnijim su Spark, ADesign, Good Design, INPEX, INOVA i WIIPA), te više nagrada u Hrvatskoj uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015.g. posebnu nagradu Euroinvent.

CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je takozvanu „jabuku“ prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor. Ako je guma pravilno pritisnuta, „jabuka“ će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!