Objave za medije

Natrag na Objave za medije

OAKLEY OKUPIO SPORTSKE ZVIJEZDE U NOVOJ KAMPANJI

Zagreb, 8. lipnja 2015. - Oakley, vodeći brend sportskih i lifestyle naočala, predstavio je viralnu kampanju "One Obsession"" u kojoj se pojavljuju velike sportske zvijezde poput biciklista Marca Cavendisha, bejzbolaša Matta Kempa, Moto GP prvaka Marca Marqueza i surfera Gabriela Medine.

Ovi vrhunski sportaši otkrivaju što je njihova strast, opsesija, odnosno unutarnji pokretač koji ih vodi prema pobjedi i ostvarivanju najboljih rezultata. Oakley podupire one koji uporno slijede svoje strasti te ovom kampanjom potiče druge da učine isto i pretvore svoje snove i ideje u stvarnost.

Video kampanje možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=UEpafHe_CLs

Sve zaljubljenike u sport, mogli bi inspirirati i novi članovi obitelji Oakley - Tinkoff-Saxo i Giant-Aplecin biciklistički timovi te biciklist Thibaut Pinot.

Tinkoff-Saxo je danski profesionalni biciklistički tim registriran u Rusiji, koji je u 2015. ušao s iznimno visokim ambicijama da postane najbolji biciklistički tim na svijetu. Član tima je i poznati hrvatski biciklist Robert Kišerlovski koji se pridružio vrhunskim kolegama kao što su Alberto Contador, Michael Rogers i Daniele Bennati, čime je stvorena široka i raznolika grupa natjecatelja koji mogu nastupati kroz cijelu sezonu.

Giant-Alpecin profesionalni je njemačkibiciklistički tim s 27 natjecatelja iz devet različitih zemalja, među kojima su i povratničke zvijezde Marcel Kittel i John Degenkolb iz Njemačke. Radi se o jednoj od najuspješnijih WorldTour ekipa s preko 40 pobjeda u utrkama uključujući i jednodnevne klasike i ukupne pobjede na najznačajnijim velikim utrkama.

Thibaut Pinot je francuskiprofesionalni biciklist koji je proglašen jednim od najperspektivnijih talenata francuskog biciklizma, a osvojio je i planinsku dionicu utrke Tour de France 2012. kao jedan od najmlađih natjecatelja u konkurenciji.

Kako bi vrhunski sportaši bili fokusirani isključivo na rezultate, Oakley sunčane naočale pružaju im zaštitu i udobnost bez ometanja u sportskim aktivnostima.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!