Objave za medije

Natrag na Objave za medije

POZNATE LJEPOTICE NAJAVILE LEGENDARNOG DJ-a PAULA OAKENFOLDA NA SPLIT BEACH FESTIVALU

Legendarna engleska DJ zvijezda Paul Oakenfold nastupa na drugom izdanju Split Beach Festivala koji se održava od 6. do 8. kolovoza. DJ velikan na najpoznatiju splitsku plažu Bačvice sasvim će sigurno privući ljubitelje elektronske glazbe iz cijelog svijeta. Paul u Split dolazi privatnim avionom izravno s Ibize gdje i ove godine ima rezidenciju u Privilege Vista klubu koja je tjednima unaprijed rasprodana. Sjajan trance zvuk odvest će nas u jednu novu dimenziju, a kulisa splitskih Bačvica zasigurno će biti nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje Festivala.

Svjetske zvijezde lektronske glazbene scene, predstavljene su uz finalni program splitskog festivala u hotelu Atrium, a ogranizatori su najavili atraktivan festivalski sadržaj koji uključuje vrhunsku produkciju, glazbene goste te brojne dodatne sadržaje. Festival su podržale i brojne osobe iz javnog života grada Splita i Hrvatske poput TV voditeljice Renate Sopek, modne dizajnerice Monike Sablić, manekenke Iris Rajčić te nogometaša Antonia Asanovića i vaterpolista Ivice Prižmića.

Trodnevnu party pustolovinu upotpunit će i već potvrđeni izvođači Fedde Le Grand, te švedski DJ duo Dimitri Vangelis & Wyman koji će nastupiti u sklopu glazbeno scenske atrakcije La Fiesta.

Grad Split, Splitsko – dalmatinska županija te uredi Turističkih zajednica, koje su predstavljali Alijana Vukšić i Joško Stella, vjeruju kako će novo glazbeno ime dodatno obogatiti ponudu Festivala, a u grad Split dovesti goste koji biraju samo najpoželjnije svjetske party destinacije.

Paul Oakenfold zasigurno predstavlja jednu od planetarno najpoznatijih osoba iz svijeta glazbe koja je ikad nastupala u Splitu. Iz njegove bogate producentsko-dj-evske karijere teško je izdvojiti najblistavije momente, no jedni od najznačajnijih su glazba za filmsku trilogiju Matrix i Bournov identitet, remix pjesme Even better than the real thing za grupu U2 te brojni drugi. Paul Oakenfold dva je puta bio nominiran za prestižnu nagradu Grammy, a ujedno je dvije godine uzastopno bio izabran za svjetskog nr.1. DJ-a po izboru DJ MAG-a. Engleski DJ surađivao je s Maddonnom na njenoj kompilaciji najvećih hitova Celebration, temi za Die another day iz serijala James-a Bonda a uspješnu suradnju ostvario je i s Massive attack, Bjork, The Cure, Nelly Furtado, New order i drugima. Remixao je pjesme od Michaela Jacksona, Rolling stonesa, Red hot chilli peppers i Justina Timberlake-a što pokazuje da je zaista riječ o svestranom glazbeniku.

Uz Oakenfolda će na Split Beach Festivalu nastupiti nizozemski trance producent Mark Otten - poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i Dj Tiestom, Daniel Kandi - sve poznatiji danski DJ i producent koji zadnjih 5 godina visoko kotira na svjetskoj listi DJ Mag-a čija je pjesma Symphonica 2010. godine izabrana od strane Armina Van Buurena za pjesmu godine. Tu je i britanski DJ Craig Connelly poznat po hitu Black Hole i suradnji s Christinom Novelli, a ujedno je redoviti član radio emisije A state of trance Armina Van Buurena te poznatog labela Armada.

Ulaznice za Festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com, na svim kioscima Tisak Media te online putem www.ticketshop.hr.

Video Split Beach Festivala možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=aHpQ7LqRVB8

www.splitbeachfestival.com / Select PR za Split Beach Festival 2015.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!