Objave za medije

Natrag na Objave za medije

Sudjelujte u NIVEA kreativnom natječaju 'Koja je vaša omiljena igra' i osvojite originalan set igara

Zagreb, 20. svibnja 2015. - Igra je jedna od najljepših uspomena na djetinjstvo - kroz igru se uči i upoznaje svijet koji nas okružuje, stvaraju se prijateljstva i rađaju prve simpatije. NIVEA vas poziva da se prisjetite tih lijepih trenutaka i sudjelujete u nagradnom natječaju "Koja je vaša omiljena igra"" koji se provodi u sklopu projekta ""Neka odrastanje bude dječja igra"" u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Na stranici www.nivea.hr/igre do 2. lipnja 2015. svi zainteresirani mogu poslati opis, crtež ili fotografiju svoje najdraže igre, a najbolji tjedni dobitnici bit će nagrađeni NIVEA poklon-paketom i posebnim setom igara koji sadrži rekvizite za igranje popularnih dječjih igara. Najoriginalniji radovi bit će posebno istaknuti u Priručniku o igrama koji će u svom radu s djecom koristiti volonteri Društava naša djeca diljem Hrvatske.

Projekt društvene odgovornosti ""Neka odrastanje bude dječja igra"" provodi se drugu godinu zaredom s ciljem naglašavanja važnosti igre za dječji razvoj. Ove godine doniranim sredstvima provest će se edukacije vrijednih volontera koji djeluju u Društvima naša djeca te za organizaciju posebnih radionica za roditelje na temu poticanja dječje kreativnosti i razvoja kroz igru.

Više o projektu "Neka odrastanje bude dječja igra" i nagradnom natječaju ""Koja je tvoja omiljena igra"" saznajte na www.nivea.hr/igre

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!