Objave za medije

Natrag na Objave za medije

ANA BEGIĆ, LUKA NIŽETIĆ, DAMIR KEDŽO I IGOR BARBERIĆ POZIVAJU U RASPLESANI POREČ

Zagreb, 19. svibnja 2015. – Poreč od danas postaje svjetska plesna meka! Sve je spremno za početak velikog međunarodnog plesnog natjecanja DanceStar! Osim 5000 plesača koji stižu iz cijelog svijeta, podršku sedmom izdanju najvećeg plesnog natjecanja dali su i glumica Ana Begić, glazbenici Luka Nižetić i Damir Kedžo te koreograf i jedan od ovogodišnjih sudaca Igor Barberić.

“Drago mi je da sam i ove godine u Poreču i da zajedno krećemo u još jednu plesnu pustolovinu. Konkurencija je svake godine sve veća i bit će teško odabrati najbolje. Sva ta djeca i sjajni plesači zaista marljivo rade tokom cijele godine, a u Poreč dolaze ostvariti svoje snove, naučiti nova znanja i na kraju, steći i nova poznanstva” – izjavio je Igor Barberić, koreograf, redatelj i sudac ovogodišnjeg DanceStar natjecanja.

Plesno finale u Poreču zainteresiralo je i glazbenike Luku Nižetića i Damira Kedžu koje ćemo uskoro gledati i u mjuziklu Mamma Mia. Luka je prije nekoliko godina osvojio titulu najboljeg plesača u TV showu Ples sa zvijezdama i uvijek pridaje posebnu pažnju plesnom pokretu i scenskom nastupu, a Damir Kedžo je imao priliku pridružiti se plesnoj DanceStar senzaciji prošle godine. Glumica Ana Begić priznaje da se upravo uz ples najviše opušta i zaboravlja na brige.

“Ples je definitivno najbolji način da se riješite svih briga i umanjite svakodnevni stres. Ujedno, ples je odlična vrsta rekreacije uz koji na zabavan način brinete o sebi i o svom zdravlju. Ples povezuje ljude, otvara nova vrata i zato svima preporučujem da pronađu malo vremena i zaplešu“ – izjavila je glumica Ana Begić.

Danas u Poreču kreću predkvalifikacijski turniri za plesače iz zemalja koje se nisu uspjele kvalificirati na veliku završnicu, a svečano otvorenje festivala na rasporedu je sutra, 20. svibnja s početkom u 21 sati, na pješčanoj uvali u Zelenoj Laguni, gdje će biti predstavljene sve zemlje koje su ušle u završnicu. Finalna natjecanja će se odvijati od četvrtka 22. svibnja pa sve do nedjelje 24. svibnja, kada će biti dodijeljene nagrade po raznim kategorijama i dobnim skupinama. U petak, 23. svibnja, u sportskoj dvorani Žatika, nas očekuje DanceStar Night gdje će se dvadeset najboljih koreografija boriti za onu najbolju. Novost sedmog izdanja je i Urban Chapter koji će se održati u subotu, 23. svibnja u diskoteci Byblos i gdje će se plesači predstaviti u potpuno novoj formi kada je riječ o DanceStaru, u atraktivnim plesnim okršajima break i oldstyle plesača, a u Poreču se okupljaju i plesni fotografi te grafiti umjetnici.

Ponosni partner DanceStar natjecanja od ove godine je i Rexona, a njihovi novi proizvodi za žene i muškarce Invisible Black + White pružaju zaštitu do 48 sati, najbolje su rješenje protiv žutih mrlja te idealan spoj s mladim plesačima koji stižu u Poreč i koji će se uz Rexonu osjećati sigurnije i snažnije.

Pozivamo sve ljubitelje plesa da se pridruže DanceStar završnici u Poreču. Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu mogu se pronaći na službenoj internet stranici www.dancestar.org te na Facebook stranici www.facebook.com/esdu.org.

Video najave i pozive naših ambasadora možete pogledati na sljedećim linkovima:

Ana Begić https://www.youtube.com/watch?v=uSFbBNuNCFE&feature=youtu.be

Igor Barberić https://www.youtube.com/watch?v=Deq1A_KsFrk&feature=youtu.be

Damir Kedžo https://www.youtube.com/watch?v=ds84y7_3W3Y&feature=youtu.be

Luka Nižetić https://www.youtube.com/watch?v=LORhZcNgqbs&feature=youtu.be

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!