Objave za medije

Natrag na Objave za medije

KULTNE SISTER SLEDGE PRVI PUT U HRVATSKOJ! Zadarski Arsenal predstavlja koncert ljeta

Kultni zadarski klub Arsenal uskoro slavi svoju desetu obljetnicu. Mjesto koje je posljednjih godina obilježilo kuturni i zabavni život grada svoj će rođendan proslaviti uz glazbenu priču ljeta! U Hrvatsku stižu legendarne Sister Sledge, a koncert naziva We Are Family očekuje nas 28. srpnja 2015.

Koncert legendarne američke grupe Sister Sledge pravo je ljetno osvježenje za domaće obožavatelje ali i brojne turiste kojima je Zadar, jedan od najljepših hrvatskih gradova, posljednih godina postao omiljena destinacija. Klub Arsenal se ovim koncertom, u suradnji sa Ilirija Travel i Star produkcijom, na najljepši mogući način zahvaljuje svojoj publici na vjernosti i podršci u proteklih deset godina te se ovog ljeta još jednom potvrđuje kao mjesto jedinstvenih događaja.

Pozitivna energija i uživanje u napoznatijim hitovima koje su obilježili disco eru samo su djelić onoga što nas očekuje na koncertu Sister Sledge. Ova američka grupa osnovana je 1971. godine, a najveći uspjeh postižu albumom We Are Familyobjavljenim sedam godina kasnije. Sestre Debbie, Joni, Kathy i Kim iza sebe imaju deset studijskih albuma, više od 100 nagrada, a nastupale su diljem svijeta. Hitovi poput We are family, Lost in music, Hes a greatest dancer, Frankie i My guy i danas su dio svakog radijskog programa a ovog ljeta u Zadru imat ćemo priliku vidjeti ove dive u živo.

Klub Arsenal otvorio je svoja vrata u ljeto 2005. zajedničkim ulaganjem tvrtki Arsenal Holdings i Ilirije d.d. Kao spomenik kulturne baštine iz 16. stoljeća revitaliziran je u moderan koncept gradskog trga u zatvorenom, a ovaj multifunkcionalni prostor postao je jedinstveno mjesto za održavanje različitih događanja te je kroz svoj izričaj postao jedan od najcjenjenijih koncertnih prostora u Hrvatskoj.

Ulaznice za koncert Sister Sledge po cijeni od 220 kn te VIP ulaznice po cijeni od 390 kn možete osigurati na svim prodajnim mjestima Eventima. Više informacija o velikom glazbenom spektaklu u klubu Arsenal pronaći ćete na službenoj intenetskoj stranici www.arsenalzadar.com

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!