Objave za medije

Natrag na Objave za medije

DANIJELA MARTINOVIĆ NEODOLJIVA POPUT GRACE KELLY

Glamur pedesetih godina prošlog stoljeća i ljubavna priča princeze Grace Kelly, ikone i dive svog vremena, inspiracija su novog video spota za pjesmu Dežuraj glazbenice Danijela Martinović.

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i Danijela Martinović udružili su snage i nedavno predstavili pjesmu Dežuraj koja osvaja domaće i regionalne glazbene ljestvice. Romantična pjesma u ritmu Bachate savršeno se uklopila u glamuroznu filmsku priču redatelja Daria Radusina koji je Danijelu Martinović i njezinog partnera Alena Sesartića odveo u očaravajući svijet sredine prošlog stoljeća.

Jednu od najvećih ikona, princezu Grace Kelly, oživjela je naša splitska diva svojim besprijekornim izgledom. Glavna misao vodilja stylinga bio je glamur pedesetih, a ponajviše onaj vezan uz dvorski zivot glumice Grace Kelly.

“Nove kolekcije Arilea i Ivice Skoke savršeno su se uklopili u priču spota zajedno sa autentičnim komadima iz pedesetih godina vintage trgovine Ulični ormar. Danijelu sam želio prikazati kao glamuroznu divu sa puno prikrivenog seksipila koji je Dario Radusin kroz radnju spota izvanredno izvukao na vidjelo, a sama Danijela svojom ženstvenošću, svakome stylingu dala dodatnu raskoš“ – izjavio je stilist Davor Jelušić.

U skladu sa pričom i kosa je bila inspirirana pedesetima. “Kroz spot su se izmjenjivale tri različite frizure. Velike kovrče sa dubokim razdjeljkom sa strane tipična su frizura tog vremena. Sljedeća je bila lažni bob sa ukrasom, zadnja predimenzionirana punđa sa opuštenim pramenovima oko lica s kojom se postigao look dive“ – izjavila je Emina Psarić Ćopić iz frizerskog salona Matis No1.

Spot za novi hit Danijele Martinović Dežuraj možete pogledati na sljedećem linku: https://youtu.be/WiB7pt2JqTI

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!