Objave za medije

Natrag na Objave za medije

KREATIVNA SURADNJA JACQUESA HOUDEKA I UDRUGE KAMENSKO

Zagreb, 26. ožujka 2015. – Da će surađivati na medijskom spektaklu desetljeća vjerojatno nisu mogli ni naslutiti protagonisti ove lijepe priče kada su tog silvestarskog jutra, sasvim slučajno, zajedno gostovali u najdugovječnijoj HRT-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska!. Popularni mentor showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek s posebnim ponosom odnedavno nosi kreacije gospođa iz udruge Kamensko koje su ga oduševile svojih duhom, hrabrošću i poštenjem.

“Gospođa Đurđa i ja, čekajući emisiju, ubrzo smo se sprijateljili i našli na istoj valnoj duljini. Kreativni sokovi nisu nam dali mira pa smo našu suradnju dogovorili u svega nekoliko minuta. Sjećam se jasno svakog njenog toplog pogleda i iskrene dobre namjere koju sam osjetio prilikom našeg prvog razgovora. Oduvijek sam s posebnom pažnjom pratio događaje vezane uz Kamensko i divio se hrabrosti, poštenju i radišnosti tih divnih gospođa kojima su neki okrutni sustav, pohlepa i lopovluk pokušali oduzeti dostojanstvo i obezvrijediti njihov rad, no one se nisu predale, nisu odustale i zato su u mojim očima i srcu velike pobjednice!“, prepričava Jacques svoj prvi susret s gospođom Đurđom Grozaj, predsjednicom udruge Kamensko te dodaje: “Da gubitnik nije onaj koji izgubi, već onaj koji odustane – pričam stalno kandidatima svoga tima, a djelatnice Kamenskog to su i dokazale svojim životnim primjerom. Presretan sam i preponosan što imam priliku kreativno surađivati s gospođama koje su svojim zajedništvom pokazale kako se izdiže iz pepela. Njihove ruke, znanje, marljivost i upornost nijedan sustav ne može oduzeti!“

Jacques Houdek s veseljem je prihvatio suradnju, a gospođe su samo za njega odlučile izraditi šest kostima za live emisije showa The Voice. Prošlog je vikenda ugodno iznenadio crno-plavom kreacijom sa zlatnim obrubima koju je nosio u prvoj live emisiji. Raduje ga, kako kaže, da udruga daje priliku mladim školovanim ljudima, talentiranim kostimografima, kojima poseban izazov predstavlja kreirati za mentora najpopularnijeg showa u regiji.

Jacques se trenutno nalazi u jeku priprema za svoj rođendanski koncert u Lisinskom 14. travnja 2015. za koji sprema sjajan glazbeni repertoar uz pratnju vrhunskog orkestra. Ulaznice za slavljenički koncert možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili putem online sustava www.ulaznice.hr po cijeni od 120,140,160 i 190 kn.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!