Objave za medije

Natrag na Objave za medije

ATRAKTIVNI VODENI JUNACI POBJEDU PROSLAVILI DRUŽENJEM S MALIŠANIMA

Atraktivni hrvatski vaterpolisti ponovno su u akciji. Pobjedivši Francusku u Varaždinu rezultatom 15:9 i dalje su neporaženi ove sezone. Pobjedu su proslavili u društvu mališana iz varaždinskog centra "Tomislav Špoljar". Prepoznatljive vaterpolo kapice koje su dobili na poklon, mališani su odmah natakli na glavice i spremno pozirali s Barakudama.

"Ovi mali junaci velika su nam podrška. Kad god gostujemo u nekom od hrvatskih gradova i kad god imamo priliku, s radošću pronađemo vremena za druženje s najmlađima. Njihova energija i poneki savjet za igru uvijek dobro dođe. Mnogi od njih bili su i na tribini i vodili nas novoj pobjedi u Svjetskoj ligi!" - izjavio je Luka Bukić.

Hrvatski su reprezentativci u baroknom gradu boravili nekoliko dana. Uz utakmicu u kojoj su nadigrali Francuze, napravili su i sparing s isto tako atraktivnim brazilskim reprezentativcima. Ususret utakmici, reprezentaciju je primio i dogradonačelnik Varaždina Vjeran Radelić, koji je s izbornikom Ivicom Tuckom razmijenio prigodne poklone, a s igračima vaterpolska iskustva, obzirom da se i sam rekreativno bavi vaterpolom.

"Druženje s navijačima jedno je od naljepših trenutaka bavljenja sportom. Na kraju dana mi smo tu za njih i zahvalni smo im za podršku tijekom sezone. Ove će nam godine ona posebno biti potrebna, jer su pred nama velika iskušenja poput Finalnog turnira Svjetske lige te Svjetsko prvenstvo koje u srpnju igramo u ruskom Kazanu!" - izjavio je vaterpolist Marko Macan.

Za Hrvatsku su protiv Francuske igrali: Marko Bijač, Josip Pavić, Nikša Dobud, Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Damir Burić, Maro Joković, Marko Macan, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Ante Vukičević, Antonio Petković i Luka Bukić.

Vodene apolone Hrvatska će imati priliku na domaćem terenu ponovno gledati već 14. travnja, kada u Splitu dočekuju reprezentaciju Italije.

www.hvs.hr

Select PR za HVS 2015.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!