Objave za medije

Natrag na Objave za medije

ASHTON KUTCHER PREKINUO VEZU! Svjetski poznati glumac novo je zaštitno lice kampanje brenda Orbit

Zagreb, 26. siječnja 2015. – Poznati američki glumac Ashton Kutcher prekinuo je vezu!

Njegov ljubavni krah s ostacima hrane tema je nove kampanje u kojoj na lako pamtljiv i zabavan način Orbit podučava o važnosti pravilne njege usne šupljine. U reklami koja u Hrvatskoj počinje s emitiranjem 1. veljače Ashton, novo zaštitno lice brenda Orbit, "prekida" s ostacima ukusne pizze u ustima.

Imitirajući prekid ljubavnog odnosa, Ashton u reklami "prekida" s animiranim likom pizze koja je samouvjerena i neodoljiva te predstavlja namirnicu koju Ashton voli, ali i namirnicu koja se predugo zadržava na zubima što ugrožava njegovo samopouzdanje i može se loše odraziti na zdravlje njegovih zuba. Tek u trenutku kad se Ashton posluži paketićem Orbit guma za žvakanje bez šećera, njegova borba završava i može se pozdraviti s pizzom te vratiti samopouzdanje.

Komentirajući svoju ulogu u reklami, Ashton je naglasio: "Veliki sam obožavatelj brenda Orbit kojeg povezujem s uspomenama iz djetinjstva. Bio sam oduševljen kad sam vidio ovaj zabavan koncept sa scenom prekida, to je nešto s čim se svatko može poistovjetiti."

"Reklama ima i odličnu poruku. Ne možemo oprati zube nakon svakog obroka ili zalogaja, ali gumu za žvakanje možemo uzeti kako bismo se riješili ostataka hrane koji se predugo zadržavaju. Samo moramo paziti da se radi o gumi za žvakanje bez šećera", dodao je Kutcher.

Korištenje guma za žvakanje bez šećera važno je u uključiti u svakodnevnu rutinu njege zuba. Žvakanjem povećavamo izlučivanje sline koja ispire čestice hrane, pomaže u neutraliziranju opasnih kiselina na plaku i tako pomaže održati zube čistima i zdravima.

U Wrigleyu su oduševljeni suradnjom: „Tko može bolje od Ashtona Kutchera, sa svjetski poznatim osmijehom, predstaviti novu kampanju za Orbit? Žvakanje gume za žvakanje bez šećera lako je i ugodno, a pomaže očistiti vaše zube nakon konzumiranja hrane i pića kad ste u pokretu, gdje god da se nalazite – a i izvrsnog je okusa.”

Nova reklama predstavlja nastavak kampanje za njegu usne šupljine brenda Orbit, u kojoj je prethodno glumio Antonio Banderas koji se "rješavao" zaigranih likova hrane.

Reklama će se u Hrvatskoj prikazivati tijekom cijele godine.

Više informacija pronađite na:

http://orbit.com.hr/

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!