Spektakularni povratak Željka Joksimovića na najveću zagrebačku pozornicu

Vijesti

Natrag na Vijesti

Spektakularni povratak Željka Joksimovića na najveću zagrebačku pozornicu

Foto:

Zagreb, 13. siječnja, 2016. – Željko Joksimović, s punim, a ne s pola srca kako njegova pjesma kaže, nakon pune četiri godine vraća se na najveću zagrebačku pozornicu. Najsjajnija zvijezda Balkana, vlasnik šest albuma i brojnih hitova koji ne silaze s vrhova ljestvica u cijeloj regiji, glazbenik koji je posljednjih godina u rekordnom roku rasprodao sve koncerte, u subotu 13. veljače 2016. godine dolazi u Arenu Zagreb!

Beogradski pjevač za kojim uzdišu pripadnice ljepšeg spola svojim nastupom uljepšat će Valentinovo brojnim obožavateljima. Na koncertnom spektaklu u organizaciji Star produkcije, Željko će za sve zaljubljene pjevati najveće hitove kao što su Zvezda, Nije ljubav stvar, Ludak kao ja, Ljubavi, Lane moje i mnoge druge.

Nakon višegodišnjeg iščekivanja, kantautor nekih od najljepših ljubavnih pjesama vraća se u Zagreb u sklopu turneje na kojoj promovira svoj posljednji studijski album Željko Joksimović s kojim je dosegao vrhunac u profesionalnoj karijeri kao skladatelj i izvođač. Ujedno, ovo će biti i prvi put da će pred hrvatskom publikom otpjevati pjesme s tog albuma.

„Sretan sam što je moj odnos s hrvatskom publikom uvijek bio odličan, a kako vrijeme prolazi još je i bolji. Uvijek mi je užitak nastupati u Zagrebu, to je grad u koji se često vraćam i za koji me vežu brojni prijatelji, a i brojne poslovne suradnje i gostovanja pa je nekako prirodno došlo da se ponovno ovdje vratim“- izjavio je Željko Joksimović.

Uz to što je izvanredan pjevač, ovaj svestrani umjetnik svira više od deset instrumenata te potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Europska publika ga zna i po brojnim sudjelovanjima na Eurosongu za koji je napisao nekoliko pjesama, a upravo nastupi na najvećim pozornicama su ono što ga posebno inspirira i ispunjava.

„Fantastičan je osjećaj pjevati na pozornici pred više od deset tisuća ljudi. To je nešto što je riječima neopisivo i što čovjek mora doživjeti iznutra. Osjećam se kao nogometaš kad pred punim stadionom zabije gol. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni Zagreb da zajedno pjevamo i ispišemo još jednu nezaboravnu priču“ – dodao je Željko ususret zagrebačkom koncertu.

Najnoviji album rasprodan u rekordnom roku, vrhunska produkcija i sjajni glazbenici koji Željka prate na svim nastupima jasan su znak da će ovo biti koncert koji će se dugo pamtiti. Određeni kontingenti karata već su rasprodani, stoga organizatori preporučuju svim obožavateljima da ih što prije osiguraju.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića mogu se kupiti u sustavu Eventima www.eventim.hr po cijeni od 120 do 200 kuna, dok je za VIP salon potrebno izdvojiti 350 kuna, a za VIP ložu 800 kuna.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!