PROSLAVLJENI PRODUCENT PETER RADOVICH I 2CELLOS ODUŠEVILI 20 MILIJUNA AMERIKANACA

Vijesti

Natrag na Vijesti

PROSLAVLJENI PRODUCENT PETER RADOVICH I 2CELLOS ODUŠEVILI 20 MILIJUNA AMERIKANACA

Foto:

Proslavljeni američki TV producent hrvatskih korijena Peter Radovich na sam Dan hrvatske nezavisnosti u svom TV show-u Thursday Night Football na CBS-u predstavio je hrvatski čelistički dvojac 2Cellos! Poput velikih svjetskih zvijezda imali su se prilike predstaviti Americi u uvodnom dijelu show-a koji na zanimljiv i atraktivan način najavljuje početak tjedne utakmice, proteklog četvrtka veliki dvoboj između Colts-a iz Indianapolisa i Texans-a iz Houstona. Show je gledalo više od 20 milijuna Amerikanaca!

Dosad sam u karijeri imao bezbrojna prekrasna iskustva, ali snimanje najavnog spota za Ligu američkog nogometa, koji je vidjelo 20 milijuna Amerikanaca, a u kojem su nastupili hrvatski glazbenici, i zapravo je prikazan na hrvatski Dan neovisnosti - što se dogodilo potpuno slučajno - jedan je od vjerojatno najznačajnijih događaja u mojoj karijeri!” – otkrio je Pete Radovich i dodao: “Američka publika je izuzetno pozitivno prihvatila spot pa u siječnju, za vrijeme doigravanja, planiramo iskoristiti još jedan video koji smo snimili sa 2Cellos, a doigravanje će pratiti još više gledatelja.Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s Lukom i Stjepanom. Veselim se što ću u budućnosti raditi s njima i s drugim hrvatskim umjetnicima, poput Gibonnija’

Trominutni zabavni uvodni dio uvijek se s nestrpljenjem očekuje kod brojnih gledatelja, a u njemu su do sad sudjelovale velike zvijezde poput Georgea Clooneya, Rihane, Chris Rocka, a suradnja s brojnim filmskim i glazbenim velikanima nastavlja se u sljedećim četvrtcima.

Kulminacija Peterove kreativnosti zasigurno će se dogoditi za vrijeme Super Bowl 50 početkom sljedeće godine kada ‘cijela’ Amerika prati finalnu utakmicu 50. Super Bowla, najgledanije emisije općenito u cijeloj Americi!

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!