ATRAKTIVNI DARIJA MIKULANDRA, RENATA SOPEK I IVAN ANTUNOVIĆ POČINJU LJETNU TURNEJU PROJEKTA POKRENI SE

Vijesti

Natrag na Vijesti

ATRAKTIVNI DARIJA MIKULANDRA, RENATA SOPEK I IVAN ANTUNOVIĆ POČINJU LJETNU TURNEJU PROJEKTA POKRENI SE

Foto:

Vrijeme je za buđenje i početak vježbanja. Ljetna turneja projekta Pokreni se počinje zajedničkim kružnim treningom ove subote, 23. svibnja u 11 sati na pulskom Narodnom trgu. Kroz pet idućih mjeseci vježbači su pod budnim oko stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba te Biotreninga, a njih predvodi atraktivan kineziolog Ivan Antunović u društvu ambasadorica i voditeljica projekta Darije Mikulandre i Renate Sopek.

Iznimno mi je drago sto sam već drugu godinu zaredom dio tima projekta Pokreni se. Zbog brzog tempa života i poražavajućih statistika kad je pretilost u pitanju, aktivan način života je neophodan kako bismo očuvali zdravlje. Pokreni se potiče ljude svih generacija na rekreaciju i promjenu životnih navika na bolje. Drago mi je što smo pokrenuli cijelu Hrvatsku!” – izjavila je ambasadorica Renata Sopek ususret prvom zajedničkom vježbanju.

Pula je prvi grad u kojem se u suradnji s Pula Sport d.o.o. održava ovogodišnji projekt Pokreni se, a nastavlja se Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12 rujna.

Odrasla sam u sportskoj obitelji. Kao dijete često sam sjedila na klupi sa igračima za vrijeme nogometnih utakmica, jer mi je tata bio trener. Usadio je u mene ljubav prema sportu te sam se već u školi počela baviti rukometom, košarkom i odbojkom. Danas vježbam povremeno, skijam, jedrim i puno se krećem. Volim sve sportske izazove i spremna sam ih prihvatiti pa se tako veselim i ovogodišnjem vježbanju s mojim Dubrovčanima uz projekt Pokreni se!” – otkrila je Darija Mikulandra Žanetić, ambasadorica projekta i producentica kazališnog festivala Midsummer Scene koji se krajem lipnja održava u Dubrovniku.

Idućih pet mjeseci projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudit će rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Mens Health i Lijepa i aktivna očekuju vježbače.

“Tradicionalni i obiteljski brend kao što je NIVEA uvijek se vrlo rado odaziva projektima nacionalne važnosti sportsko - edukativnog karaktera, a ukoliko je projekt usmjeren prema osvještavanju ljudi i poticanju na vježbanje za zdraviji i sretniji život neovisno o dobi i spolu time još više vidimo poveznicu sa istim!” – izjavila je Nataša Bagić, brend menadžer NIVEE i dodala: “Savjetujemo vježbače koliko je bitna higijena nakon samih treninga. Za postizanje glatke i čvrste kože, uz redovito vježbanje, pažnju je potrebno usmjeriti i na pravilnu njegu kože, čije stanice trebaju odgovarajuće sastojke za obnavljanje. Stoga su NIVEA proizvodi za njegu i učvrščivanje kože s osnovnim sastojkom koenzimom Q10, koji je odgovoran za proizvodnju energije u stanicama, neophodni i kompatibilni s vježbanjem, jer vježbanje u kombinaciji s pravilnom njegom kože daje najbolje rezultate!”

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!