Uskoro počinje najiščekivaniji piknik u gradu

Vijesti

Natrag na Vijesti

Uskoro počinje najiščekivaniji piknik u gradu

Foto:

Zelena oaza u središtu grada, vrhunski gastro užitak u street varijanti te sjajna atmosfera za koju će se pobrinuti poznati glazbenici, znak je da počinje najbolji piknik u gradu – Staropramen piknik. Druženje koje se s nestrpljenjem iščekuje cijele godine zakazuje novi susret na poznatoj lokaciji dvorišta Likovne akademije, a održava se od 17. do 26. svibnja. I ove godine posjetitelji piknika moći će uživati u čarobnoj scenografiji koja poziva na druženje i opuštanje uz akustične koncerte i najbolji doživljaj Staropramen piva, koje odlično ide uz posebne okuse najboljeg burgera u Hrvatskoj. Naime, ove će godine posjetitelji Staropramen piknika moći uživati u slasnim zalogajima Mason burgera, koji je proglašen najboljim hrvatskim burgerom po ocjeni posjetitelja Zagreb burger festivala čak dvije godine zaredom.

Osim po posebnom gastro doživljaju, najbolji i najduži zagrebački piknik, poznat je i po odličnom glazbenom programu. Svake će večeri posjetitelje zabavljati poznata lica naše glazbene scene dok će popodnevni sati biti rezervirani za mlade glazbenike, koji će u akustičnoj verziji izvoditi popularne covere. U petak 17. svibnja, prvog dana piknika, na rasporedu je koncert Ljetnog kina. Vikend je rezerviran za omiljene pjevače Sašu Lozara i Nikolu Marjanovića, koji će svojim vrhunskim izvedbama učiniti ovaj piknik još posebnijim. Početak tjedna od 20. svibnja najbolje je začiniti s afterwork druženjem i nastupom talentirane Zsa Zse, a uslijedit će nastupi popularne Luce, Dine Jelušića, Matije Cveka, Damira Kedže, Vlahe Arbulića i Nike Turković.

Već dobro poznata tradicija Staropramen piknika poznata je po ugodnom druženju, koje poziva na opuštanje i uživanje u hrani, pivu, glazbi i sjajnoj atmosferi koja garantira trenutke za pamćenje. Savršeno mjesto za bijeg nakon posla i obaveza i druženje s prijateljima nudi originalnu zabavu u travi uz dekice, pletene piknik košare, svijeće, lampice i klupice posebno dizajnirane za najduži i najbolji piknik u gradu. Ove će godine sve obožavatelje posebno obradovati vijest da piknik traje čak 10 dana uzastopno od 17. do 26. svibnja, radnim danom od 15 sati do ponoći, dok vikendima druženje počinje već u podne.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!