Mojo bar i konoba Buža mjesta koja ne smijete propustiti

Vijesti

Natrag na Vijesti

Mojo bar i konoba Buža mjesta koja ne smijete propustiti

Foto:

Zagreb je od danas bogatiji za stari/novi Mojo bar kojem se pridružila konoba Buža, kao nezaobilazna mjesta dobre dnevne vibre, noćnog provoda, ali i odlične ponude pića i hrane.

Mojo bar je u svojih 6 godina postojanja postao kultno mjesto dobrih provoda svakodnevnim koncertnim i DJ nastupima. No, ulaskom u sedmu godinu trebalo je puno toga promijeniti, pa se tako znatno interveniralo u prostoru – postavljen je novi šank, prostor je znatno osvijetljen, unesene su boje kako bi se postigao veseo i pozitivan duh kojeg novi Mojo namjerava širiti. Novost je i pozornica koja će svakog dana ugostiti eminentne glazbenike i DJ zvijezde. U ponudu pića uvedeni su i “signiture“ kokteli koji će sigurno biti zanimljivi publici.

Mojo baru od ove jeseni pridružila se i partnerska konoba Buža. Ideja o dalmatinskoj konobi rodila se u glavi Gorana Lovića, dalmatinskog ugostitelja iz Lokve Rogoznice čiji je beach bar Morska vila najljepši plažni objekt između Splita i Makarske. Prije tri godine, Goran je na zagrebačkim adventima doveo specijalitet Omiškoga kraja – poljički soparnik.

Specijalitet se toliko dopao purgerima da se odluka o proširenju posla na Zagreb pokazala logičnom.

Pravi prostor za sebe Goran je našao u podrumu kraj Mojo bara. U njemu će pripremati hrvatske gastronomske specijalitete ali na moderan način. Ideja je predstaviti hrvatska jela s poznatih domaćih obiteljskih imanja. Pristup posluživanju i aranžiranju bit će revolucionaran. Za početak samo hladna jela poput sendviča, salata te suhomesnatih i sirnih plata, a s vremenom će se uhvatiti i soparnika, raštike, bravetine sa špice i sl...

Pozivamo vas da ponovo otkrijete Mojo u novoj boji i ponudi, ali i da uživate u specijalitetima koja će pripremati konoba Buža, a koja s vremenom planira i vlastiti intimni prostor za gastronomska uživanja.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!