Ljetni Lider trend s darovima čeka vas na kioscima

Vijesti

Natrag na Vijesti

Ljetni Lider trend s darovima čeka vas na kioscima

Foto: LIDER

Kako bi ljeto bilo još bolje i ove godine pobrinuo se ljetni Lider trend. U svakom broju Lider trenda očekuju vas zanimljive lifestyle teme i dva različita paketa super darova za nezaboravne trenutke. Prvi paket sadrži sunčane naočale, Barcaffe instant kavu i dezić, a drugi frizbi, Barcaffe instant kavu i pastu za zube.

Na plaži, u garaži, u kafiću ili na balkonu, gdje god da ćete ga čitati, s naslovnice Lider trenda će vam se smješkati omiljena radijska voditeljica Ivana Mišerić koja nam je dala sunčani intervju i otkrila zašto je od jutra tako dobre volje. Tu je i pregled najnovijih trendova sezone koji će inspirirati zaljubljenike u modu, a u rubrici njega saznajte kojim sredstvima se boriti protiv hiperpigmentacije.

Prisjetite se i nešto starijih načina šminkanja koji su sada ponovno in, a uz pomoć Lider trenda pošpricajte se ove sezone najpopularnijim mirisima, ali nemojte se iznenaditi jer mogli biste mirisati kao pijesak, more, sunce, ljetno bilje ili koktel, zašto ne?

Neinvazivni tretmani ljepote sve su šarolikiji i više ne morate pod nož kako biste učinkovito ublažili neke nepravilnosti.

Za sve koji još nisu bukirali karte i hotele pripremili smo ljetni vodič kojemu će se posebno razveseliti roditelji jer u njemu mogu pronaći popis hotela koji su za njihovu djecu osmislili posebne programe.

Reportažom vas u vruće ljetne dane vodimo na Island, a začinite dan i tekstom o novom trendu ženske pornografije koja je seks-pozitivna i kontrira ‘negativnoj’, muškoj koja nema poštovanja prema ženama.

Svoj primjerak Lider trenda potražite na svim kioscima Tiska i iNovina

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!