Skinage linija – inovativna formula za zdravlje i ljepotu kože!

Vijesti

Natrag na Vijesti

Skinage linija – inovativna formula za zdravlje i ljepotu kože!

Foto: kpr

Koža pamti svaki stres, loše prehrambene navike, svako izlaganje suncu i sve što ostavlja vidljive tragove i ubrzava proces starenja. Ponekad nam ne preostaje ništa drugo nego zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje i ljepotu kože uz pomoć linije Yasenka Skinage koja hrani vašu kožu iznutra i njeguje je izvana.

Već nakon 25. godine tijelo počinje gubiti otprilike 1,5 % kolagena godišnje. Ovo je pravi trenutak da se polako počne uvoditi njega kože kako bi se usporili znakovi starenja. Današnji tempo života često ubrzava proces starenja jer smo, više nego ikada, razapeti između brojnih obaveza, što rezultira manjkom vremena, pretjeranim stresom, neadekvatnom prehranom i manjkom aktivnosti.

Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se, ipak, s godinama smanjuje, što neminovno utječe i na kvalitetu naše kože i kostiju. Na smanjenje razine kolagena također utječu i pušenje, konzumacija većih količina šećera, pretjerano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.

Ako se prepoznajete u svemu navedenome, nužno je da promijenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen koji je u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora.

Liniju Skinage, koja je postigla velik uspjeh na tržištu i postala apsolutni hit, u međuvremenu smo proširili s još tri proizvoda kako bismo usrećili još veći broj žena. Ova četiri proizvoda savršeno zaokružuju čitavu priču o ljepoti i zdravlju kože, prilagođavajući se različitim životnim stilovima, beauty navikama i potrebama svake žene. Yasenka Skinage linija predstavlja idealne anti-age proizvode koje će s oduševljenjem prihvatiti SVI TIPOVI ŽENAposlovne žene, sportašice i rekreativke, avanturistice, majke i bake.

SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 5000 tekući dodatak prehrani

ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU VAŠE KOŽE

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola– hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE COLLAGEN PREMIUM ampule (10x25 ml)

PRAKTIČNA DNEVNA DOZA LJEPOTE!

Ampule sadrže u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin B3 i cink.

Cink i vitamin B3 dodatno doprinose održavanju normalne strukture i izgleda kože, kose i noktiju.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE COLLAGEN POWDER, prah 100 g

ZDRAVLJE I LJEPOTA U VAŠEM OMILJENOM NAPITKU!

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, i vitamin C.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

SKINAGE PRODUCTION KREMA, 50 ml

INOVATIVNA FORMULACIJA ZA SMANJENJE BORA

Sadrži ekstrakt soka biljke Bulbine frutescens čiji sastojci dokazano stimuliraju stvaranje stanica vezivnog tkiva i sintezu kolagena te ulja sjemenki jojobe i marakuje koja umiruju i dodatno hrane kožu čineći je glatkom i mekom, uspješno se odupirući prijevremenim znakovima starenja kože.

SKINAGE ANTI SPOT KREMA, 75 ml

ZA IZBJELJIVANJE HIPERPIGMENTACIJA

Sadrži ekstrakt bijelog duda i fitinsku kiselinu, sastojke koji dokazano iz­bjeljuju tamne mrlje uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu i starenjem. Sadrži ulja jojobe i marakuje koja njeguju i hrane kožu.

Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Više informacija o proizvodu potražite na www.yasenka.hr ili https://www.facebook.com/yasenkahealth/.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!