FESTIVALSKA EDICIJA JANE ZA MJESTO NAJLUĐE ZABAVE U EUROPI

Vijesti

Natrag na Vijesti

FESTIVALSKA EDICIJA JANE ZA MJESTO NAJLUĐE ZABAVE U EUROPI

Foto:

Povodom 25. obljetnice Sziget Festivala i pete godine suradnje Jana je predstavila limitiranu festivalsku ediciju – Jana Sziget. Najbolja zabava i ovog je ljeta svoj dom pronašla u Budimpešti. Na „Otoku slobode“ usred mađarske metropole već se tradicionalno okupljaju zaljubljenici u vrhunsku glazbu, čije će boje ove godine braniti imena kao što su Pink, PJ Harvey, Rita Ora, Jamie Cullum, Wiz Khalifa, Major Lazer, Kasabian i još stotinjak drugih umjetnika s vrha glazbenih ljestvica. No, ime koje je na Szigetu već zasigurno dobro poznato je i Jana voda s porukom, koja je petu godinu zaredom službena voda festivala, a za ovo izdanje festivala napravljena je i limitirana festivalska edicija Jana Sziget, koja se može kupiti samo na festivalu.

Peta obljetnica za Janu ujedno je će biti i 25. obljetnica Szigeta, koji je proteklih godina bio proglašen najboljim glazbenim događanjem u Europi i koji je tijekom četvrt stoljeća postao sinonim za neponovljivo glazbeno iskustvo te se u mjesecima koji obiluju glazbenim događanjima istaknuo kao apsolutni broj jedan u ponudi glazbenih festivala. Tim povodom Jana je predstavlja novu ediciju Jana Sziget, čije bočice na prvi pogled prenose pozitivnu energiju tisuće sudionika sa svih strana svijeta ujedinjenih u ljubavi prema glazbi. Šarenilo nove Janine etikete najbolja je pozivnica za Sziget jer, osim odlične atmosfere, kao službena voda festivala jamči i dobrodošlo osvježenje u vrućim ljetnim noćima. Plesanje uz ritmove vodećih svjetskih umjetnika lakše je uz blagotvorni učinak prirodne negazirane mineralne vode Jana, čiji savršeno izbalansiran mineralni sastav s istaknutim omjerom kalcija i magnezija okrepljuje i vraća energiju.

Osim glazbenih nastupa, program Szigeta u periodu od 9. do 16. kolovoza sadrži i dodatne sadržaje, kao što su spektakularne vizualne instalacije, stand up nastupi poznatih komičara te kazališne i plesne predstave. No, bez obzira na to kojem glazbenom žanru ili vidu umjetnosti bili naklonjeni, Jana voda s porukom tu je za svakoga. Stoga, prepustite se atmosferi iščekivanja i posjetite Sziget Festival te uz novu ediciju Jane u odličnom raspoloženju dočekajte glazbeno događanje o kojem ćete još dugo pričati.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!