JANA CARS NOVO JE RUHO JANE JUNIOR

Vijesti

Natrag na Vijesti

JANA CARS NOVO JE RUHO JANE JUNIOR

Foto:

U vrućim danima i najmlađima među nama potrebno je brzo osvježenje koje na bočicama Jane donose popularni likovi na četiri kotača. Munjeviti Jurić, Jackson Storm i Cruz Ramirez neki su od junaka novog nastavka animiranog filma Cars 3 iz Disneyeve tvornice mašte koji su osvojili srca mališana diljem svijeta, a od sada se mogu naći i na novoj ediciji Jane Junior.

Koliko malih poklonika ovi limeni junaci imaju u Hrvatskoj uvjerili su se prisutni na premijeri filma u Cinestar dvorani zagrebačkog Arena centra, kada je predstavljena i nova Janina edicija. U Jana Cars kutku okupili su se brojni mališani i njihovi roditelji te s veseljem razgledali izgled novih bočica s kojih su se smiješili popularni likovi. Naravno, ime Jane donosi mnogo više od prepoznatljive ambalaže. Njena besprijekorna čistoća, svilenkast okus i izbalansiran mineralni sastav priskrbili su brojna priznanja svjetskih stručnjaka, ali i naklonost potrošača. Stoga je nova edicija, prilagođena djeci, odlična pomoć roditeljima da od prvih dana upoznaju svoju djecu s važnošću redovne hidracije u ljetnim mjesecima pred nama.

Uz ovako pozitivne reakcije mališana nema sumnje da će edicija Jana Cars postati omiljen dodatak u svakoj torbi ili ruksaku, jer dolaze u bočicama od 0,25L i 0,5L i bez obzira na prigodu, zabava i osvježenje uvijek su dobrodošli.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!